Ciklikus adenozin-3 ', 5'-monofoszfát CAMP

Ciklikus adenozin-3' 5' -monofoszfát cAMP Kína Ciklikus adenozin-3', 5' -Monofoszfát cAMP gyár, Beszállító, Gyártó Kínában. Szinonimák: adenozin-ciklofoszfát; Adenozin-3' 5' -ciklusos monofoszfát (ciklikus AMP; cAMP) Jellemzők: Fehér por. Molekuláris...

Termék részletek

Ciklikus adenozin-3' 5' -monofoszfát cAMP

Cyclic Adenosine-3', 5'-Monophosphate cAMP

Kínai ciklikus adenozin-3' 5' -monofoszfát cAMP gyár, beszállító, Gyártó Kínában.

Szinonimák: adenozin-ciklofoszfát; Adenozin-3' 5' -ciklusos monofoszfát (ciklikus AMP; cAMP)

Jellemzők: Fehér por.

Molekuláris képlet: C10H12N5O6P.H2O

Szerkezeti képlet:

Cyclic Adenosine-3', 5'-Monophosphate cAMP structure formula

Csomag: 25 kg /Fiber dob

KULCS szavak: Ciklikus adenozin-3', 5' -monofoszfát cAMP

Leírás:

Ciklikus adenozin-3' 5' -monofoszfát cAMP a nukleotid származéka, amely fontos anyag az emberi testben a nitrogéntartalmú hormon átviteléhez.

Ciklikus adenozin-3GG # 39; 5GG # 39; -monofoszfát cAMP széles körben létezik különféle sejtekben, és fontos szerepet játszik a sejtek működésének és az anyagcserének szabályozásában. A farmakológiai kísérletek azt mutatják, hogy az exogén tábor funkciója a simaizom relaxálása, az erek tágítása, a máj működésének javítása, az idegregeneráció elősegítése, a külső bőrsejtek megoszlásának gátlása és rendellenes sejtek átalakulása, a légzőlánc oxidáz aktivitásának elősegítése és a szívizom hypoxia javítása.

Funkciók:

1.Kardiovaszkuláris betegségek kezelése

2.Ciklusos adenozin-3' 5' -monofoszfát cAMP felhasználható hipertireózis kezelésére

3.Idegrendszeri betegségek kezelése

Mint az egyik legfontosabb intracelluláris hírvivő, a ciklikus adenozin-monofoszfát (cAMP) fontos szerepet játszik sok biokémiai reakcióban, beleértve a sebjavítást a sejtjelek transzdukcióján keresztül.

4.Máj- és epebetegségek kezelése

A krónikus kolesztatikus hepatitisz kiemelkedő klinikai megnyilvánulása az intrahepatikus kolesztazis, amelynek sárgasága hosszú ideig tart, és nem könnyű elmúlni, ami gyakran a májfunkció további romlásához vezet. Ciklikus adenozin-3' 5' -monofoszfát cAMP-t és FDP-t kombináltak krónikus kolesztatikus hepatitis kezelésére. Megállapítást nyert, hogy az FDP-vel kombinált tábor elősegítheti a májműködés helyreállítását, és jelentősen elősegítheti a sárgaság regresszióját, kiküszöbölheti vagy javíthatja az intrahepatikus cholestasist.

5. Ciklikus adenozin-3' 5' -monofoszfát cAMP felhasználható légzőszervi betegségek elleni küzdelemben

A hörgőasztma rohamait főleg a hörgő sima izomzatának görcsje okozza. A bronchiális asztma számos oka lehet, de általában úgy gondolják, hogy immunológiai rendellenességekkel és autonóm idegrendszeri diszfunkcióval kapcsolatos.

Az adenozin-ciklofoszfát anginaellenes gyógyszer, így főként az akut miokardiális infarktus és angina pectoris adjuváns kezelésében alkalmazzák.

A ciklusos adenozin-monofoszfát egyfajta gyógyszer az angina pectoris ellen, és egyben a keringési rendszer gyógyszere és receptor blokkolója. Ráadásul,Ciklikus adenozin-3' 5' -monofoszfát cAMPközvetlenül részt vehet a sejtek működésének szabályozási folyamatában. Ezért ennek a gyógyszernek a hatóköre viszonylag széles. A nagy mennyiségű ciklofoszfát-injekció jelentősen javíthatja a betegek szívizom-összehúzódási képességét, és javíthatja a betegek szív-összehúzódási képességét. Ezenkívül a ciklikus adenozin-3' 5' -monofoszfát cAMP funkciója a májműködés javítása. , pihentető simaizom, elősegíti az idegregenerációt, kiterjeszti a szívkoszorúér ereket, átalakítja a rendellenes sejteket

Kiváló minőségű, tiszta ciklusos adenozin-3', 5' -monofoszfát cAMP por / anyag gyár, beszállító, Gyártó Kínában.

Ha ciklikus adenozin-3 ', 5'-monofoszfát táborot keres, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Mi vagyunk az egyik vezető és profi kínai gyártó és beszállító ezen a területen. Versenyképes ár és jó értékesítés utáni szolgáltatás állnak rendelkezésre.
Hot Tags: ciklikus adenozin-3 ', 5'-monofoszfát tábor, gyártók, beszállítók, ár
Vizsgálat

You Might Also Like