Haza > hírek > Tartalom

A tengeri fuvarozás őrült időszakba lépett 2020 decemberében

Dec 15, 2020

A tengeri fuvarozás őrült időszakba lépett 2020 decemberében

A kis konténerszállítási díjak több mint 10000 dollár értéke ismét megjelenik, ugyanakkor sok kikötő zsúfolt és megbénult

2020 augusztusa óta a konténerhiány, a konténerek robbanása, a konténerek lerakása és a fuvardíjak őrült emelkedése továbbra is fennáll, és ezeket nem sikerült hatékonyan enyhíteni.

A járványos helyzet hatására egyre több ország másodszor is bezárult országai és városai elõtt, és számos kikötõ zsúfolt és tele van konténerekkel.

A tengeri áruszállítás Ningbo és Felix sto között szintén új csúcsot ért el.

A súlyos globális járványhelyzet súlyos kihívások elé állította a kikötői hajózási ágazatot, amely folyamatos hatással van a terminál üzemeltetésére és a teherautó pótkocsira, ami miatt a kikötő nem képes időben vámkezelni és konténereket felvenni, ami nagy kikötői torlódásokat eredményez. .

Kína az Egyesült Államok útvonalon teherfuvar mennyisége erőteljes növekedés, számos rakomány beáramlása, az áruszállítás volumene tovább fellendült.

USA: Los Angeles kikötőjében soha nem látott forgalom és zsúfoltság tapasztalható.

Csak Los Angelesben és a hosszú strandon 10000-15000 konténer rekedt a terminálokon, aminek következtében&"majdnem teljes bénulás GG"; áruszállítás ebben a két kikötőben.

A nyugati parti kikötőnek és Chicagónak nincs módja megbirkózni azzal a nagy számú üres konténerrel, amelyet az import megugrása okozott.

Nagy-Britannia: a túláradó konténerek a' ország kikötőiből és disztribúciós központjaiból városokba és falvakba terjedtek.

Jelenleg a Felix sto kikötő, Nagy-Britannia legnagyobb konténerkikötője súlyos torlódásokban szenved, és számos konténer halmozódott fel. A kikötő egyszer megtagadta az üres konténerek érkezését.

Kálium-orotát CAS 24598-73-0

Klórkrezol CAS 59-50-7 vagy 4-klór-3-metilfenol

Loxoprofen-nátrium-hidrát CAS 80382-23-6

Polietilénglikol 400 600 800

N-metil-DL-alanin, N metil-DL-alanin USP AJI FCC BP EP