Haza > hírek > Tartalom

Nemzetközi vonatszállítás történik, sőt felfüggesztették

Dec 12, 2020

A nemzetközi vonatszállítás tanusít, sőt fel is függesztve van

Az új koronavírus globális hatályú hatása, a tengeri teherraktár robbanása miatt a légi árufuvarozási árak emelkednek. Sok feladó a vasúti szállításra fordítja a figyelmét, ami a vasúti hajózási területet is nehezen tudja beszerezni. A General Administration of Railways a közelmúltban kiadott egy megrendelést: mivel a súlyos lemaradás a kikötői állomások, 18:00 december 8-18:00 13-án, mindenféle árut rakodtak Erlian és Alashankou le kell állítani rakodás. Ha vannak kulcsfontosságú anyagok, jelentkezzen a csoportvállalatnál, és jelentsen az Állami Vasúttársaságnak.

A járvány 2020-as kitörése óta kínában és Európában gyorsan nőtt a tehervonatok száma. Egyes kikötőkben az év második fele óta komoly torlódások tapasztalhatók. A kikötőkben számos tehervonat túlvan, és nem hagyhatják el időben az országot. A Vasutak Általános Igazgatóságának kérésére számos Kínai Európa tehervonat-társaság csökkentette szállítási kapacitásának egy részét a "torlódások enyhítése és a zökkenőmentes áramlás biztosítása érdekében".

Ebben az évben, több város nyitotta meg Kína Európa tehervonatok. Ezenkívül a járvány hatása miatt a tengeri és légi szállításra vonatkozó egyes megrendeléseket átruháztak a vasútra, ami az év első felében a kínai EU-vonatok szállítási kapacitásának gyors növekedését eredményezte, meghaladva az átrakodásra alkalmas kikötők kapacitását.

A China Europe vonatok zökkenőmentes működésének biztosítása érdekében néhány China Europe tehervonat-üzemeltetési vállalat is kapott egy értesítést a közép-ázsiai vonatok üzemeltetésének felfüggesztéséről, hogy megoldják az európai tehervonat-hátralék problémáját.